Gruppresor

Vi hjälper er arrangera den perfekta gruppresan, både för stora och små sällskap. Välj bland våra många resmål och vi ser till att ni får en lyckad resa.

Är det dags för dig och ditt företag att anordna en gruppresa/konferensresa eller en kick-off? NätResebyrån har stor erfarenhet av att arrangera gruppresor för sällskap i alla storlekar och vi hittar både prisvärda och smarta lösningar!

Kanske vill du bjuda med dina kunder eller leverantörer på ett event i samband med Er konferens? Vi är specialister på bland annat fotboll, ishockey och Formel 1 och har genom åren arbetat upp pålitliga leverantörer som verkligen tar hand om Er på plats.

Antalet personer kan inte vara för litet eller för stort. Vi har både småföretagare, större företag, föreningar och stora statliga och kommunala institutioner som åker på gruppresa med oss.Många återkommer dessutom regelbundet till oss vilket vi naturligtvis är oerhört tacksamma för och vi ser det som ett tecken på att vi levererar bra service, produkter och smarta, kostnadseffektiva reselösningar.

Gruppresor kan vara besvärliga att planera och hålla i. Folk ska med, sen ska de inte med. Mats kan inte sova med Janne för han snarkar och så vidare.

Det viktigaste när man planerar en gruppresa/konferensresa är förarbetet. Här är ett par punkter Ni bör kika lite extra noga på när Ni börjar planera:

Om man funderar lite på dessa frågorna innan man kontaktar oss så har man en bra grund för en lyckad konferensresa/gruppresa. Vi gör sen vårt yttersta för att förstå Era behov och sätta ihop en resa som blir lyckad och som uppskattas av gruppen.

Vi kan boka Er weekend i Europa med middagar, kultur och sportevenemang eller varför inte en kulinarisk resa till Mauritius eller Marocko?

Kontakta oss

facebook-sida facebook-sida
 • Twitter

  • Hälsa på vår senaste rymdresenär: ,
  • Vårt Facebook-konto har tagits bort av okänd anledning. Vi försöker nå Facebook för att reda ut saken men det är inte lätt...,
  • Vi får tillökning i form av seglingsresor! NätResebyrån har gått ihop med Navigare Yachting vilket är fantastiska nyheter för dig som kund,
  • Nationaldagsfirande! Det går såklart fint att maila oss om ni har frågor så tar vi hand om er på fredag! Ha en fin Nationaldag! :),
 • Nyhetsbrev

  Bookmark and Share