Norrskensweekend på Ice Hotel, 3 nätter

Välkommen till Ice Hotel! Prova på en tur med hundspann... Aurora Borealis - Norrsken på svenska De två sista nätterna bor ni snyggt på Kaamos

Norrskensweekend på ICE HOTEL från 7.395:-

NätResebyrån och MOMENTS kan nu erbjuda ett exklusivt paket med direktflyg från Köpenhamn till Kiruna och boende på ICEHOTEL.

Att bo på ICEHOTEL är en helt unik upplevelse och kan inte liknas vid någonting annat du upplevt tidigare. Hoppa ner i en varm sovsäck på en säng byggd av is. Ovanpå madrassen värmer sköna, lyxiga renskinn och runtom i rummet står konstverk helt gjorda i snö och is. På morgonen serveras du en varm kopp lingondricka och därefter äter du en god frukost.

Är det kallt? Ja, men det blir aldrig kallare än 5-8 grader oavsett yttertemperatur, som ibland kan ligga ner mot -30 grader. Vi har baserat vårt paket på boende i ICEHOTEL´s härliga snörum men det går givetvis fint att uppgradera till exempelvis Art svit eller Norrskenssvit.

Man bor en natt på själva ICEHOTEL och därefter bor man två nätter på Kaamos hotellrum. Frukost ingår alltid i priserna.

Området kring ICEHOTEL är idealiskt för äventyr och spännande turer. Du kommer hinna mycket på en weekend och några exempel på aktiviteter är: Norrskenstur som genomförs i samarbete med IRF (Instutitet för rymdfysik) är en mycket uppskattad och intressant tur som avslutas med en trerätters middag i en vildmarkscamp.

Hundspann är en annan mycket uppskattad aktivitet och man kan även få hundspann som en transfer från flygplatsen i Kiruna om man önskar det.

Andra aktiviteter är exempelvis älgsafari och ice driving men det finns mycket mer så hör med oss om ni är intresserade – vi berättar gärna mer.

Fakta Norrskensweekend på ICEHOTEL:

Detta ingår i Norrskensweekend på ICEHOTEL:

OBSERVERA: Eu-moms om 2,67% tillkommer på priset. På grundpaketet blir det totalt 195:- per person

Skicka förfrågan

  1. (behövs)
  2. (behövs)
  3. (behövs)
 

cforms contact form by delicious:days

Google Maps

Prisgrupp

Bookmark and Share