Resa Costa Rica

Costa Rica är en explosion av djur och färger Ballongtur över regnskogen Costa Ricas mångfald är svårslagen... ... aktiva vulkaner ... fantastiska stränder ... spa i världsklass!

Resa Costa Rica från 20.855:-

Med vår rundresa får du uppleva det bästa Costa Rica har att erbjuda i form av natur, djurliv, mat, sol och bad. Tillsammans tar vi fram din drömresa!

Aktiva vulkaner, tät regnskog med fantastiskt djurliv och sköna sandstränder för avslappning och surfing. Costa Rica är det lilla landet som erbjuder stora äventyr och vi hjälper dig gärna att hitta Costa Rica resor som är rätt för just dig.

Vi har utformat den här rundresan så att du får en mycket varierad upplevelse och vissa streckor väljer ni själv tempo eftersom ni färdas med hyrbil mellan dag 4-14. Det är ett bekvämt och säkert sätt att ta sig runt i Costa Rica och vi tycker att upplägget fungerar för både par och familjer med lite äldre barn. Om man inte tycker att bilkörning lockar kan alla resor i Costa Rica göras med inrikesflyg.

Costa Rica har otroligt mycket att erbjuda och på denna rundresan har vi försökt att plocka ut det bästa landet har att erbjuda. Det går naturligtvis bra att lägga till eller plocka bort element i resan och det är alltid du som bestämmer upplägget och takten på rundresan. Ett par av resan och Costa Ricas höjdpunkter är Tortuguero National Park där naturen och djurlivet är spektaktulärt.

Arenal är en av landets vulkaner, förmodligen den mest kända och ni får gott om tid att utforska omgivningarna kring vulkanen.

En annan höjdpunkt på resan är Monteverde som är en cloud forest och den mest besökta nationalparken i Costa Rica.

Här nedan kan du läsa mer om hur dagsprogrammet på rundresan i Costa Rica ser ut:

Detta ingår i Costa Ricaresan:

Flygskatter om cirka 3500:- per person tillkommer. Detta varierar beroende på vilken flyglösning vi hittar till er.

Trevlig resa till Costa Rica!

Skicka förfrågan

  1. (behövs)
  2. (behövs)
  3. (behövs)
 

cforms contact form by delicious:days

Google Maps

Prisgrupp

Bookmark and Share