Resa Dominikanska Republiken, Juan Dolio

Punta Cana i öst erbjuder några av Dominikanska Republikens bästa stränder! Nationaldansen heter Merengue och dansas i hela landet. Här en uppvisning i huvudstaden, Santo Domingo Om Du spelar golf erbjuder Dominikanska Republiken ett par banor i toppklass, bland andra Casa del Campo. Som i en saga. Cayo Levantado är en paradisö i ordets rätta bemärkelse!

Resa Dominikanska Republiken 10nt, Juan Dolio

När Columbus landsteg i Nya Världen föll valet på Dominikanska Republiken, något man lätt kan förstå i efterhand! Västindien… Man behöver bara säga det en gång för att få bilden av vattnet, sanden, solen & palmerna!

Upplev Karibiens fantastiska sandstränder och kombinera med kultur & spännande historia! På denna genuint vackra ö hittar man allt för en romantisk solsemester! De kritvita, breda stränderna omges av klarblått vatten och fantastiska rev. När Du fått nog av stranden kan Du svalka Dig med en god drink och en cigarr. Visste Du att några av världens bästa cigarrer görs här?

Låt musiken och rytmerna rycka tag i Dig – här älskar man att dansa! Dansen heter Merengue och den avspeglar den mångfald och blandning av kulturer som finns här.

För den som vill ha en aktiv semester är Dominikanska Republiken oslagbart! Här kan Du spela golf på banor som håller mycket hög klass – de fantastiska vyerna får Du på köpet! Den spektakulära dykningen bjuder på rev med fantastiskt djur & växtliv!

Här finns också ypperliga möjligheter till exempelvis windsurfing & mountainbiking. Valsafari är också mycket populärt under december – april.

Med den sjunkande dollarn har det blivit ännu billigare att semestra på Dominikanska Republiken. Det här är resan för Er som bara vill njuta och slappna av samt äta och dricka gott!

Fakta:

Du flyger från Stockholm med Iberia till Santo Domingo. Flygresan går via Madrid. Om Du önskar flyga från Göteborg eller Köpenhamn så kan vi givetvis ordna det.

Detta ingår:

Notera att priserna gäller under lågsäsong!

NätResebyrån Tipsar!

Vi har mycket goda kontakter och bra kunskap om landet. Vi satsar nu på att boka resor över hela Dominikanska så om Ni önskar stanna längre kan vi hjälpa till med att boka våra egna smultronställen i exempelvis Boca Chica och på Samanáhalvön.

Njut av semestern i Dominikanska Republiken!

Skicka förfrågan

  1. (behövs)
  2. (behövs)
  3. (behövs)
 

cforms contact form by delicious:days

Google Maps

Prisgrupp

Bookmark and Share