Resa Tioman Island 10nt, Berjaya Tioman

Poolområdet på Berjaya Tioman erbjuder skön avkoppling! En romantisk middag på stranden kanske? Standard chalet med garden view - rustik och funktionell design. Tioman erbjuder en 18-håls golfbana när du vill koppla av från stranden

Resa Tioman Island 10nt, Berjaya Tioman fr. 8.873:- (exkl. flygskatt)

Tioman Island är en liten paradisö som ligger på Malaysias östkust. Här är tempot lugnt och fortfarande har inte massturismen hittat hit. Hit åker man för att sola & bada men givetvis även för att snorkla & dyka. För golfentusiasten har hotellet en privat 18-håls golfbana som bjuder på en och annan utmaning.

Om ni söker ett lite lyxigare upplägg kan vi varmt rekommendera Japamala Resort som ni hittar på vår systersajt, MOMENTS.

Tioman Island ligger i ett marint reservat vilket gör snorkling och dykning till en fantastisk upplevelse. Det finns goda chanser att se både revhaj och sköldpaddor när man gör en tur på havet. Expedition: Robinson spelades in på en av grannöarna så det finns gott om små utflyktsmål om man vill upptäcka andra stränder.

På ön kan man spela en runda golf, göra vandringar i djungeln eller bara promenera längs de långa, vita stränderna. Hotellet har ett dykcenter och det finns givetvis ett spa för den som vill ha total avslappning.

Givetvis kan Du göra spännande kombinationer när Du besöker Tioman Island och vi rekommenderar definitivt att Ni gör ett besök i Kuala Lumpur (KL i lokal mun) på ut eller hemresan. Eller varför inte på båda hållen? NätResebyrån erbjuder också specialarrangemang i hela Malaysia, exempelvis besök på teplantage på höglandet.

Fakta resa till Malaysia, Berjaya Tioman:

Detta ingår:

Nätresebyrån Tipsar!

Skicka förfrågan

  1. (behövs)
  2. (behövs)
  3. (behövs)
 

cforms contact form by delicious:days

Google Maps

Prisgrupp

Bookmark and Share