Safariresor

Safari Afrika

NätResebyrån har under många år bokat safariresor i Afrika, framför allt till Kenya och Tanzania. Vårt absoluta fokus är att erbjuda högsta möjliga kvalitet, oavsett om du bokar en safariresa med 5-stjärniga lyxhotell eller 3-stjärniga hotell. Våra hotell ligger alltid på bra lägen så att din safari kan börja direkt. Centrala lägen i parkerna gör givetvis att resan kostar någon krona mer men upplevelsen blir så mycket bättre!

Våra safariguider är också en viktig faktor i resan. De är välutbildade, motiverade och har dessutom social kompetens vilket gör dem lyhörda för era önskemål. Din guide är också din chaufför på safarin – ni kan alltid skräddarsy er safari ”on-the-fly” när ni är ute på safari.

En tredje fördel med våra safariresor som vi tycker är otroligt viktig är att du som kund alltid får en egen jeep, oavsett om du åker själv, om ni är två eller om ni är ett större sällskap! Ni slipper kompromissa helt enkelt.

Våra safaris:

Safari i Tanzania
Safari i Kenya

Fakta Afrikasafari:

Safarisäsonger:Safari i Tanzania eller Kenya är bra  i princip året om, frånsett under ett par månader (april–maj) som brukar vara regniga. Djurmängderna i parkerna varierar säsongsvis men djurlivet i dessa länder är så rikt att du får se djur oavsett när på året du åker. Dock kan du bättra på dina förutsättningar att se riktigt mycket djur genom att anpassa safarin efter säsong.

Man kan inte säga att det finns någon ”bästa tid på året” som gäller överallt – det beror på val av park och tidpunkt på året. Den enda egentliga lågsäsongsperioden, då förutsättningarna för safari, sol & bad och andra aktiviteter är sämre än annars, är under regnperioden som normalt sett är i april–maj.

Bästa tiden att åka:

När är då bästa tiden att åka? Tyvärr finns det inget enkelt svar på den frågan men undviker man regnperioden så kommer man att få se mycket djur på sin safariresa – så mycket är helt klart. En annan aspekt är att åka under lågsäsong då det är mindre turister i parkerna.

Kontakta oss

facebook-sida facebook-sida
 • Twitter

  • Hälsa på vår senaste rymdresenär: ,
  • Vårt Facebook-konto har tagits bort av okänd anledning. Vi försöker nå Facebook för att reda ut saken men det är inte lätt...,
  • Vi får tillökning i form av seglingsresor! NätResebyrån har gått ihop med Navigare Yachting vilket är fantastiska nyheter för dig som kund,
  • Nationaldagsfirande! Det går såklart fint att maila oss om ni har frågor så tar vi hand om er på fredag! Ha en fin Nationaldag! :),
 • Nyhetsbrev

  Bookmark and Share