Avbeställningsskydd

NätResebyråns avbeställningsskydd

Man kan aldrig förutse sjukdom för en själv eller nära anhörig. Därför rekommenderar vi att ni tecknar ett avbeställningsskydd. Detta gäller om någon i din familj eller nära anhörig blir sjuk innan avresa. Händer det något under resan måste Ni konsultera hemförsäkring/reseförsäkring.

Biljetten måste avbokas minst 24h innan avresa för att avbeställnings-skyddet skall gälla. Vi förmedlar avbeställnings-skydd och reseförsäkringar via Solid AB (se länken nedan för fullständiga villkor). Avbeställningsskyddet måste tecknas vid bokningstillfället och det går under inga omständigheter att teckna senare.

Vi har tretyper av avbeställningsskydd: Bas för privatresor, Bas för tjänsteresor samt ett specialframtaget avbeställningsskydd som gäller för Dig som bokat en fotbollsresa eller konsertresa.

OBS!
Notera att tjänsteresor (det räknas som tjänsteresa då Ni betalar med kreditkort, bankgiro/postgiro, bankkonto eller övriga ekonomiska medel som tillhör ett företag), kräver att man beställer produkten Pegasus Bas för tjänsteresor! Detta gäller även om Ni står som privatperson på fakturan från NätResebyrån.

Om ovanstående krav inte uppfylls gäller INTE avbeställningsskyddet, även om Ni skulle ha beställt och betalt för avbeställningskydd Bas- och Plus för privatresor. Då är skyddet förverkat och varken resekostnaden eller försäkringspremien återbetalas!

Prisnivåer avbeställningsskydd (per person):

Bas för privatresor:
195:- per person (resan får lägst kosta lägst 1.000:- och högst 15.000:-). Gäller endast flygresa och hotell. Läkarintyg erfordras!

Notera att denna försäkring inte gäller tjänsteresor (läs ovan)!

Läs mer om avbeställningsskyddet

Bas för tjänsteresor:
245:- per person (resan får lägst kosta lägst 1.000:- och högst 15.000:-). Gäller endast flygresa och hotell. Läkarintyg erfordras!

Det räknas som tjänsteresa då Ni betalar med företagets medel. OBS! Notera att detta gäller även om Ni reser ”privat”, för nöjes skull!!

Reser Ni privat måste Ni alltså betala med ett privat betalningsmedel för att försäkringen skall gälla (se ovan)!

Läs mer om avbeställningsskyddet!

Kontakta oss

facebook-sida facebook-sida
 • Twitter

  • Hälsa på vår senaste rymdresenär: ,
  • Vårt Facebook-konto har tagits bort av okänd anledning. Vi försöker nå Facebook för att reda ut saken men det är inte lätt...,
  • Vi får tillökning i form av seglingsresor! NätResebyrån har gått ihop med Navigare Yachting vilket är fantastiska nyheter för dig som kund,
  • Nationaldagsfirande! Det går såklart fint att maila oss om ni har frågor så tar vi hand om er på fredag! Ha en fin Nationaldag! :),
 • Nyhetsbrev

  Bookmark and Share