Information om e-tickets

Viktig information när Du reser med elektroniska biljetter, e-tickets.

De flesta flygbolag använder sig numera av elektroniska biljetter; e-tickets. Fördelarna är att Du alltid har Din bokning lagrad elektroniskt och därmed eliminerar man i stort sett risken att tappa bort sin reservation eller sina biljetter.

Det finns dock ett par viktiga saker som Du som resenär måste tänka på och detta gäller i synnerhet om Din resa går till USA.

Som resenär måste Du kunna uppvisa en färdplan (med giltigt biljettnummer) där immigrations-myndigheten kan se att Du verkligen har en hemresa bokad. De flesta länder tillåter inte att man åker in på en enkel biljett i landet.

Via vårt reservationssystem har Du som resenär alltid möjlighet att komma åt Din reservation. Detta gör Du på en webadress som heter https://mytripandmore.com.

På denna sida kan Du alltid:

Så här går Du in på din bokning:

 1. Gå in på https://mytripandmore.com
 2. Välj språk och vilken tidsvisning du önskar. Exempelvis 15:25 eller 3:25pm (am och pm är amerikansk tidsvisning!) 
 3. Knappa in Ditt reservationsnummer (Reservation Number) som står på fakturan vi skickar ut (reservationsnumret består av sex siffror/bokstäver, exempelvis: 4PQCBV).
 4. Ange ditt efternamn i rutan (Traveler Last Name). Tänk på att Å, Ä, Ö inte finns i reservationssystemen så är Ditt efternamn Åkerström blir det Akerstrom. Eventuella dubbelnamn skrivs samman. Ex Lindström-Andersson blir Lindstromandersson.
 5. Klicka på [View Reservation]
 6. Du får nu upp din resplan med all information som finns lagrat i reservationssystemet. Om Du nu vill skriva ut Din resplan så klickar du på [print initiary] som du finner högst upp på sidan bredvid skrivarsymbolen.
 7. Den andra viktiga funktionen är att skriva ut/kontrollera sina flygbiljetter/biljettnummer och det gör man genom att trycka på fliken [e-ticket] längst uppe på sidan.
 8. På denna sidan hittar Du all information om biljettnummer med mera. Välj namn och klicka på [submit] för få fram biljetten på skärmen. Välj sedan [print E-ticket] för att skriva ut E-biljetten på papper. Upprepa denna sekvens för varje person i bokningen. Välj respektive namn i drop-down-listan.

Är du ensam person i bokningen kommer din E-biljett upp med ens. Välj sedan [print E-ticket] för att skriva ut E-biljetten.

Vi på NätResebyrån hoppas att Du får en riktigt trevlig resa och vill återigen passa på att tacka Dig för att Du bokat med oss och hälsar Dig välkommen att boka med oss nästa gång Du ska ut och resa!

Ring gärna 020-820 820 eller 040-300 118 för personlig service!

Kontakta oss

facebook-sida facebook-sida
 • Twitter

  • Hälsa på vår senaste rymdresenär: ,
  • Vårt Facebook-konto har tagits bort av okänd anledning. Vi försöker nå Facebook för att reda ut saken men det är inte lätt...,
  • Vi får tillökning i form av seglingsresor! NätResebyrån har gått ihop med Navigare Yachting vilket är fantastiska nyheter för dig som kund,
  • Nationaldagsfirande! Det går såklart fint att maila oss om ni har frågor så tar vi hand om er på fredag! Ha en fin Nationaldag! :),
 • Nyhetsbrev

  Bookmark and Share