Om NätResebyrån.se

Om NätResebyrån.se

Välkommen till NätResebyrån!
Vi är en modern resebyrå som kombinerar ny teknik med traditionellt hantverk. Hos oss väljer Du själv om Du vill boka Din flygbiljett, hotell eller hyrbil online eller om Du vill att vi ska hjälpa Dig att pussla ihop dina önskemål. Vårt kontor ligger i Malmö men vi jobbar med kunder från hela landet.

NätResebyrån NRB AB grundades 2003 och genom åren har vi arbetat upp ett antal resmål som vi är lite extra duktiga på. Ett par av våra specialdestinationer är Mauritius, Dominikanska Republiken och Malaysia. Ett annat område där vi är duktiga är evenemangsresor med fotboll, ishockey och konserter.

Vi är även exklusiva återförsäljare av Virgin Galactic – historiens första rymdresor i segmentet rymdturism. Vi är mycket stolta över att ha fått detta uppdraget och vi lovar att dessa resorna är ytterst spektakulära. På vår sajt www.mnts.se kan Du läsa mer om resorna.

Vi har både privatkunder, småföretag och stora företag/organisationer som kunder. Många av dessa har vi jobbat med från starten och vi ser detta som ett väldigt gott betyg då vi fokuserar på service, kvalitet och prisvärdhet. Från dessa återkommande kunder får vi även mycket rekommendationer som skapar nya kunder.

Vi har också mycket goda relationer med våra leverantörer och vi har en långsiktig plan där vi kontinuerligt utvecklar vårt samarbete.

Hos oss kan Du också boka över 650 flygbolag och över 35000 hotell, online i hela världen. Alltid till lägsta pris eftersom Du då själv gör jobbet.
NätResebyrån ställer givetvis en garanti till Kammarkollegiet (www.kammarkollegiet.se) för Din trygghet.

Navigare Moments

Den 1/11 2013 slog vi ihop vår verksamhet med Malmöbaserade bolaget Navigare Yachting (www.navigare-yachting.com) i ett nytt, gemensamt bolag. Det nya bolaget heter Navigare Moments (556945-8036) och har sitt säte i Malmö. Under 2014 kommer vi att samla alla resor på en och samma sajt. Vi tror detta kommer bli tydligt och bra för alla våra kunder.

Besök gärna våra sajter:
www.natresebyran.se
www.mnts.se
www.navigare-yachting.se

Har Ni synpunkter på vår hemsida eller våra tjänster är Ni varmt välkomna att slå en signal eller skicka ett mail till info@natresebyran.se

Kontakta oss

facebook-sida facebook-sida
 • Twitter

  • Hälsa på vår senaste rymdresenär: ,
  • Vårt Facebook-konto har tagits bort av okänd anledning. Vi försöker nå Facebook för att reda ut saken men det är inte lätt...,
  • Vi får tillökning i form av seglingsresor! NätResebyrån har gått ihop med Navigare Yachting vilket är fantastiska nyheter för dig som kund,
  • Nationaldagsfirande! Det går såklart fint att maila oss om ni har frågor så tar vi hand om er på fredag! Ha en fin Nationaldag! :),
 • Nyhetsbrev

  Bookmark and Share