Våra kunder om oss

Så här säger ett urval av våra kunder om NätResebyrån:

Fredrik & familj (Kuredu, Maldiverna):

Hej Andreas,

Tack för en bättre än bra resa där allt funkade perfekt. När vi kom fram blev vi tillfrågade om vi ville följa med på en tre dagars två nätter trip med båten Luna som var en upplevelse som nog inte kommer igen, snorkla med mantas, rev hajar, sköldpaddor, delfiner…….på de bästa reven i området!!!!!

När vi kom tillbaka blev vi uppgraderade till water villas de sidsta fem nätterna!
Än en gång tusen tack för en kanon resa.

Hälsningar från en före detta ung man
Fredrik

Kristina & Vladimir:

Nu har vi kommit hem från resan i Laos och jag vill bara återrapportera att alla dina bokningar har fungerat alldeles perfekt! Tusen tack för all din hjälp och för proffsigt och trevligt bemötande! Du kan vara säker på att jag kommer att behöva din hjälp igen!

Vi har haft en helt underbar resa verkligen och jag bokade faktiskt in två turer med hjälp av din agent där nere, en i Vientiane och en Cooking Class i Luang Prabang. Fungerade mycket bra. Vi blev om möjligt ännu mer förälskade i Laos den här gången och ja, nu har vi sett mer eller mindre hela landet. Men, vi kommer ju att åka tillbaka eftersom vi har vänner där fast vi kommer att kombinera nästa resa med antingen Kambodja eller Vietnam eller kanske Burma. Vi får se. Men det lär dröja ett tag.

Jag kommer i alla fall att rekommenera din resebyrå till alla mina vänner och bekanta för vi är helnöjda! Och vi kommer att höras av igen!

Ha nu en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Vänliga hälningar,
Kristina & Vladimir

Tina & Jörgen med sonen Noah:

Hei Andreas.

Vi er kjempe happy for å kunne booke hos deg. Hvorfor har vi ikke gjort det før ?? Skånsk service er jo å foretrekke : )Håper at vi også har muligheten til å dra i februar neste år, da vet vi hvor vi skal boka !!

Jørgen

Eva-Marie & Thomas, privatkunder:

Hej!

Vår Tanzaniasafari, följt av Zanzibar varav tre dagar på Chumbe Island, blev en underbar semester. Allt fungerade utmärkt. KLM höll tiderna på minuten. Safariguiden var strålande, savannen visade sig från sin bästa sida med massor av djur (45 lejon t ex). Lodgerna var till vår fulla belåtenhet men tre nätter på Sereonera var kanske en natt för mycket eftersom anläggningen körde samma mat och underhållningskoncept varje dag. En tältdag hade varit ett bra alternativ här. Lake Manyara Hotel och Ngorogoro-lodgen hade en utsikt som tog andan ur en.

Chumbe var en olik och ”Robinson Cruseaktig” upplevelse bortom allt vad stress och elektronik heter. God idé att lägga det efter safarin som ju är en ganska intensiv del av semestern. Underbart god afrikansk mat serverades, personalen är mycket engagerad och rar. Visserligen dyrt ställe men då ska man veta att 35 % av det man betalar går direkt till ekologisk utveckling av den lilla ön, bevarande av revet och utbildning av skolbarn från huvudön i ekologiskt tänkande. Flera små grupper var på ”studiedag” under våra tre dagar på Chumbe. Två, tre nätter är lagom. Revet bjöd på fina koraller och fiskar samt många sköldpaddor.

Ocean Paradise på Zanzibar var en mycket vacker och välskött anläggning med underbar pudervit och ”folklig” strand nedanför. Nu väntar vi bara på att spargrisen ska fyllas på till nästa resa. Kanske Galapagos?

Henrika L, privatkund:

Hej!
Oj, vilken toppenresa vi varit på. Vi hade först 10 dagar på Koh Chang sen 3 dagar i HongKong. Hotellet på Koh Chang ”KC Grande Resort” var jättebra, vi fick inte det rummet som vi beställt utan fick en bungalow vilket var helt suveränt, ibland har man tur.. Sol, bad och utflykter, toppen.

Sen till HongKong där hotell ”Ramada” var vårt boende, det var tyvärr ett ganska sjaskigt och nedgånget hotell, inget som jag skulle rekommendera. Vi var bla på Disneyland och det var förstås mycket uppskattat. Åkte med Cathy Pacific, vilken service! Rekommenderas varmt! Så nu börjar vi redan planera inför nästa års resa.

Vi hörs, hälsningar Henrika m familj (Uddevalla)

SydArk Konstruera:

Vi är oerhört tacksamma för all hjälp vi fick med att ombesörja en buss så att vi kunde ta oss hem. Det var tydligen inte helt lätt att få ihop det enligt chauffören. Det fanns bussar men ingen chaufför som fick köra så länge som till Sverige. Sen var det fullt på båtarna från Tyskland också.

Vi åkte till Würzburg där vi fick en ny chaufför – en gammal räv tack och lov!! Han körde på och totalt rastade vi en dryg timme på hela 15-timmars resan. I kasselbackarna var det en olycka och folk satt på filtar i dikeskanten o läste böcker, solade, fikade ……

Vi fick en rundtur ut på småvägarna genom byarna och kom ut på autobahn strax efter olycksplatsen. Tur för det kunde tagit tid och tid hade vi inte gott om.

Vi var bokade på färjan från Puttgarden klockan 8 på kvällen och vi kom dit ca 20 över 7, körde på strax efter ½ 8 och båten gick innan den skulle. Det körde av flera tomma bussar och en hel del norska bilar.

Vi anlände till Slussplan klockan 23 med ömma knän och höfter samt en ganska platt rumpa!!
Men det var det värt!!

Kontoret hälsar så gott och vi är supernöjda med hela resan. Alles hat sehr gut geklappt som man säger! Du har varit en stor tillgång och jag är fantastiskt glad för allt stöd och all hjälp vi har fått under resans gång!
Stor eloge till dig!!

Vi hörs!
/Åsa, Sydark Konstruera

Marlene, Kalmar

Jättetack för hjälpen!!
Marlene

Karin P, Stockholm:

Hej,

Och stort tack för all hjälp med att ordna vår resa till New York! Med alla justeringar och omplaneringar innan vi väl kom iväg. Men vi är så nöjda med vår resa och är så nöjda med all trevlig service ni gett oss.

Jag har varmt rekommenderat er vidare till bekanta och kollegor och kommer att fortsätta nämna er så fort tillfälle uppkommer. Vi kunde inte bott mer centralt än vad vi gjorde på Edison Hotel, vi hade ju bara att kliva ut på gatan så var vi på Times square.

Tack än en gång och nästa gång vi är ressugna så kommer jag garanterat att höra av mig för att få er fantastiska hjälp igen.

Mvh,
/Karin

Familjen Hultgren, Löddeköpinge:

Hej Andreas!!

Vi i famlijen Hultgren vill med detta mail berätta att vår resa till Mauritius blev hellyckad !!! Hotellet som du rekommenderade var mycket bra:  trevlig personal, rent och fint,  lakan byttes varje dag, egen chaufför väntade på flygplatsen  m.m.  Dessutom var det billigt jämfört med vad vi är vana vid. 

På rummet fanns en överraskning i form av en kyld flaska mousserade vin plus ett stort fruktfat,  som räckte under alla tio dagarna !!  Tack för det. Att det sedan var litet svårt all kliva i vattnet p g a korallerna gjorde inte så mycket.  Med hjälp av badskor löstes det problemet.  

På det hela taget en drömsemester.  Vi kan mycket väl tänka oss att åka till Mauritius igen.

Hälsingar
familjen Hultgren i Löddeköpinge

Dan S, Stockholm:

Hej Andreas,
Allt har funkat finfint, precis som Vanligt. Kuredu var paradisvackert som alltid, att vi blev uppgraderade till en Sultan Villa gjorde inte ont alls…

Tack för hjälpen! Jag återkommer nästa gång det blir dags för semester. Jag har för övrigt spritt er webbadress till några vänner som blev avundsjuka och inspirerade…

Ha det fint!
/Dan

Lillemor, Stockholm:

Ni är så jäkla super att ha och göra med!!
/Lillemor

Försäkringsmäklare, Gävle:

Hej Andreas!

Vill tacka för en återigen av dig välangagerad resa. Förutom fotbollsmatchen som gick våran väg var Budaqpest en mycket trevlig stad. Återigen ett stort tack från oss på Skeppsbron.

Jag privat hade tänkt åka tillbaks till Dubai under nov. månad. Har du något bra förslag kan du återkomma till mig.
Med vänlig hälsning
/Roger

Leif, Sandviken:

Tack.   Bästa rekommendationer till er !!
/Leif  Sandviken

Annika, Helsingborg:

Hej Marcus!

Vi är så nöjda med vår New York-tripp och vill tacka dig för all hjälp! NBA-biljetterna (mycket bra platser) fick vi direkt när vi checkade in på hotellet.

Även NHL-platserna var mycket bra och vi satt bra också på NFL-matchen även om de platserna var på en kortsida. Nästa gång ska vi sitta på en långsida.

Hotellet ligger på gångavstånd till bla Times Square men ändå lite avskilt och lugnt. Inget lyxhotell men bra sängar och rent och fräscht!! Flygresan fungerade fint men på hemresan fick vi 3 helt utspidda platser i planet, det var lite trist.

Vi har fått smak för USA och återkommer gärna för att få din hjälp när vi får chansen att resa igen!
Än en gång stort tack för all din hjälp!
Mvh
Annika, Benny och Joacim

Kontakta oss

facebook-sida facebook-sida
 • Twitter

  • Hälsa på vår senaste rymdresenär: ,
  • Vårt Facebook-konto har tagits bort av okänd anledning. Vi försöker nå Facebook för att reda ut saken men det är inte lätt...,
  • Vi får tillökning i form av seglingsresor! NätResebyrån har gått ihop med Navigare Yachting vilket är fantastiska nyheter för dig som kund,
  • Nationaldagsfirande! Det går såklart fint att maila oss om ni har frågor så tar vi hand om er på fredag! Ha en fin Nationaldag! :),
 • Nyhetsbrev

  Bookmark and Share